Új termék, csak a DXN termékpalettáján!

A MEGELŐZÉS NAGYON FONTOS, DE HA BAJ VAN, AKKOR IS VAN KÍMÉLETES MEGOLDÁS!

Nem elég a maszk, hogy megvédjük magunkat a vírusoktól! Fontos a helyes táplálkozás, a friss levegő, rendszeres testmozgás, és nem utolsó sorban az erős immunrendszer! De hogyan érhetjük el, hogy szervezetünk megbirkózzon a kórokozókkal, vírusokkal? Erről egy korábbi blogomban olvashattok!

Ebben a vírusos időszakban egy igen aktuális termékkel bővül a DXN tárháza.

Az ANDRO-G Malajziában már régóta kapható, de végre november 01-től nálunk is elérhető lesz.

Az ANDRO-G sokoldalúságának köszönhetően úgy gondolom, hogy gyorsan felkerül a kedvenc termékek listájára, ami nem hiányozhat egyetlen egy háztartásból sem, hiszen nagy segítség lehet komoly influenzajárványok idején!

Tüdőgyulladás és akut légzőszervi gyulladások, hurutos megbetegedések szere,  továbbá lázcsillapító, fájdalomcsillapító, vírusölő hatásáról is ismert.

Érdemes már a fertőzések kezdeti szakaszában, a legenyhébb tünetek jelentkezésekor használni ezt az értékes növényt. Arcüreggyulladás, szájüregi fekélyek, középfülgyulladás, torokfájás, gégegyulladás és mandulagyulladás esetén is remek megoldást jelenthet.

Az ájurvéda egyik nagyra értékelt gyógynövénye.

Terápiás célokra felhasznált hatóanyagai széleskörűek: diterpén laktonok, polifenolok, fitoszterolok, flavonok. Antioxidáns, gyulladáscsökkentő, immunerősítő, antimikrobiális, májvédő, és féreghajtó tulajdonságai miatt már az ősi időkben is számos szer alkotórészeként használták.

Az ájurvédikus szakértők a növény hűtő és tisztító tulajdonságait emelik ki, mellyel hatékonyan lehet a szöveteket megtisztítani a toxinoktól. A nyirokkeringést aktivizálja, tisztítja a nyiroknedvet, a vért, az emésztőszerveket, jó hatással lehet a húgyúti szervekre és a keringésre, de segítheti a jó emésztést is, és a szív-érrendszer területén felmerült panaszok enyhülését.

Savasság, reflux, emésztési zavarok, hasmenés, gyomorhurut, fekélyek, és vastagbélgyulladás esetén is hatásos lehet.

Törzsvásárlói ára: 30 szemes kapszula 3.510,-       90 szemes kapszula 9.750,-

Amennyiben szeretnél hozzájutni a termékekhez, keress meg, vagy regisztrálj törzsvásárlóként, hogy olcsóbban juthass hozzá!

 

Figyelem!

A fenti információkat ismeretbővítés céljából közöljük.

Orvosi kutatásokra, vagy a hagyományos keleti gyógyítás tapasztalataira történő hivatkozások nem tekinthetők a részünkről semmilyen egészségre utaló állításnak, és nem tekinthetők semmilyen étrend kiegészítő, termék, vagy hatóanyag reklámjának.

Az itt közölt tartalom nem tekinthető öngyógyításra való felhívásnak. Az öndiagnózis és az öngyógyítás egészségügyi kockázatokat rejt magában. Az étrend kiegészítők fogyasztása nem helyettesítheti az egészséges életmódot, a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozást, és a rendszeres testmozgást.

Betegség esetén forduljon orvoshoz!

A DXN termékeinek minősége teljesen megbízható, azokat az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet notifikálta, fogyasztásuk biztonságos.

A vásárlásod értékét...

Amennyiben fontos számodra a magad és családod egészsége, most érdemes kipróbálnod a DXN termékeit!  Ugyanis, amennyiben május 29-ig regisztrálsz törzsvásárlóként, ami azonnali 20-25 % kedvezményt...

DXN Nigeria – Market opening

Be Healthy, Wealthy and Happy with DXN!  My name is Ildikó Elek and, I have been working with DXN Malaysia network marketing company for over...