One World One Beauty – Egy világ egy szépség!

Nemcsak nőknek!

A DXN eddig a ganoderma-gyógygomba gyártás és forgalmazás terén volt népszerű és piacvezető, de 2018. decemberében olyan kozmetikai termékcsaládokat hozott forgalomba, ami már most sokak kedvence és az újabb cél, hogy ezekkel a kiváló minőségű kozmetikumokkal is jelentős piaci szereplővé váljon. Így a termékeket rendszeresen használva, most már nem csak egészségesek, de gyönyörű szépek is lehetünk.

Nagyon sok cég foglalkozik kozmetikumokkal, számos jó termék van jelen a piacon, de ha nem megfelelő technológiával készülnek a termékek, akkor bizony nem tudnak a bőr mélyebb rétegeibe bekerülni az értékes tápanyagok, és a várva várt hatás elmarad.

Akik régebben ismerik a DXN termékeit, étrendkiegészítőit azok tudják, hogy ezek nagyon tiszta, és kiváló minőségű termékek. Mivel a ganoderma gyógygomba, valamint a spirulina is alkotó elemei az új kozmetikumoknak, már csak egy jó partner cég kellett, akik viszont a kozmetikumok gyártásában jeleskednek.

A DXN nem bízta a véletlenre és egy olyan koreai céggel szerződött le, amelyik minden tekintetben a legjobbnak bizonyult.

Koreában kb. 2000 cég foglalkozik kozmetikumok gyártásával, ezért ez egy nagyon hosszú és nehéz kiválasztási folyamat volt.

De hogy miért is volt erre szükség, hallgassuk meg Dr. Limet, a DXN alapítóját és elnökét.

Valamennyi termék levédett technológiával készült prémium minőségű termékek, és kizárólagos forgalmazója a DXN.

DXN M Miracle termék család – Tengeri liposzómákkal

„Érezd a tenger vitalitását a bőrödön!”

A „Miracle” csodát jelent – A fiatalabb 20-40 éves korosztály számára javasolt, illetve problémás bőrre. Hidratációs és öregedésgátló hatással rendelkezik.

Az M Miracle tengeri liposzómás teljes bőrápolási termékcsalád a tenger vitalitását juttatja a bőrödbe. Ezt a bőrápoló termékcsaládunkat arra fejlesztettük ki, hogy a tengeri erőforrásokat, mint például a tengeri moszatból és algából származó kollagént a bőröd mélyebb rétegeibe juttassuk a liposzóma-technológia segítségével. A termékekben alkalmazott liposzóma-technológia “járműként” működik, mely a tenger vitalitását mélyen a bőrbe juttatja, hogy hidratálja és újjáélessze azt. Ebben a bőrápolási termékcsaládban 6 különálló bőrápolási termék található (Nyugtató- tisztító hab, Nyugtató tonik, Hidratáló algakivonat, Alap szemkrém, Vital extra emoliumkrém, Hidratálókrém) + még 2 termék, (Vizes napvédő esszencia, Vizes korrekciós krém) mellyel megkapjuk azt a komplett termékcsaládot, mely kielégíti minden bőrápolási igényünket.

Mindegyik terméket Koreában gyártották.

DXN MIRACLE TENGERI LIPOSZÓMÁKKAL TERMÉKCSALÁD [8-lépcsős bőrápolás]

Termékcsalád jellemzője:

Liposzóma technológia – segít, hogy a peptidek be tudjanak hatolni a sejtekbe.

A kozmetikumban használt liposzóma technológia kiváló hordozójaként szolgál az összetevők pozitív tulajdonságainak átadásához, így ezek az anyagok eljutnak a mélyebb rétegekbe is, egészen a hámréteg alá, ami jelentősen növeli a biológiai hasznosíthatóságot, a biokompatibilitást és a hatékonyságot a bőr számára.

Mi az a liposzóma? Egy apró, gömb alakú molekula, amibe valamilyen hatóanyagot tesznek a kozmetikai gyártó cégek. Szállítóanyag és hatóanyag is egyben. E nélkül a bőr felületén szívódnának fel az értékes összetevők.

Mik azok a peptidek? Sejtkommunikációs anyagok. Melyek szervezetünket arra késztetik, hogy a kollagént megtermelje. A kollagénről azt kell tudni, hogy egy fehérje, egy hosszabb aminosav lánc, és amikor ez lebomlik, ebből keletkeznek a peptidek. Az életkor előre haladásával ez a kollagéntermelés csökken, ekkor a bőr rugalmatlanná, ráncossá válik, főleg a nőknél.

A termékcsalád összetevői:

– DXN Ganoderma-gyógygombakivonat – 20 kg gombából 1 kg hatóanyag készül, ez kerül a termékekbe.

– DXN Spirulina(kék-zöld tengeri alga néven ismert) mesterséges medencékben, tiszta vízben tenyésztett kiváló minőségű spirulina törzsekből.

– Tengeri gyógynövény komplex (mikroalgák, aminósavak) – A mikroalgák biztosítják az antioxidánsokat, például az enzimpeptideket és egyéb természetes anyagokat. – MMA (mycosporin nevű aminosavak) Ez egy olyan technológia, amit a koreai cég fejlesztett ki. Ezek elnyelik az UV sugarakat, ezzel biztosítva a termékek fényvédő hatását.

– Tengeri kollagén: felelős a bőr rugalmasságárét valamint hidratál és ránctalanító hatással rendelkezik.

– Hialuronsav – óriás cukormolekula, amely a nedvességmegtartásban játszik fontos szerepet, ezzel megakadályozza a ráncok kialakulását.

– Mélytengeri víz amely a Hawaii Hatóság Természetes Energia Laboratóriumából származik, mely a föld legnagyobb mélytengeri víz-ipari komplexuma. Hawaii mélytengeri víz „AA” minősítésű, amely azt jelenti, hogy a világ legtisztább vize! Magas Calcium, Magnézium és Vastartalma van, gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

– Peptid komplex – a bőr rugalmasságáért felel – ez IV. generációs, hosszúláncú peptid, amely rendkívül hatékony a bőr mély rétegeiben is a liposzómás technológiának köszönhetően.

– Liposzóma – az összetevők hatékonyságáért felel, azaz azért, hogy a hatóanyagok eljussanak a bőr mélyebb rétegeibe, egészen a hámréteg alá.

A DXN M Miracle termék család 8 darab terméket tartalmaz, melyekről bővebben az oldal alján olvashatsz.

Prémium minőségű termékcsalád minden bőrtípusra használható, férfiak számára is javasolt.

DXN GEMPYURI Termékcsalád

„Ragyogj, akár a gyémánt!”

Ajánlott: „40+” bőrre

Fedezd fel a DXN Gempyuri bőrápolási termékcsalád adta szépséget, mely fiatalítja, regenerálja és rugalmasabbá varázsolja bőrödet. Ebben a termékcsaládban 5 különálló termék található, melyek mindegyike Koreában készült. DXN GEMPYURI BŐRÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD [5-lépcsős bőrápolás].

A termékcsaládot 3 fő technológia jellemzi:

G1 erjesztési technológia, segítségével növelni lehet a természetes összetevők hatékonyságát.

A DXN más termékeiben is gyakran alkalmazza ezt a technikát, másnéven fermentálást, mert így sokkal hatékonyabban fejtik ki a termékek hatásukat.

Ez egy védett technológia, azaz világszabadalomról van szó.

G2 Hidrolizált RNA (ribonuleinsav) technológia, melynek során az RNA szabályozza a bőr különböző anyagainak termelését. Szerepet játszik a bőr megfiatalításában, regenerálásában. V. generációs technológia, amelyet a koreai cég a DXN-el először közösen használ. Ez a technológia adja a termék különlegességét, egyediségét.

G3 technológiával a természetes összetevőket, gyógynövény tartósítószerekkel őrizzük meg. Természetes anyagokat használnak a konzerválásra. Szabadalmazott, 10 éves kutatás eredménye.

Fő összetevők:

  • DXN Ganoderma gyógyomba-kivonat
  • DXN Spirulina
  • Ametiszt (nagyon magas rezgése van, a negatív ionokat összeszedi) Vérkeringést serkentő, méregtelenítő hatása van, kristályszerkezete miatt gyorsan hat.
  • Hidrolizált RNA (segítségével új sejtek alakulnak, az élőlények számára nélkülözhetetlen ribonukleinsav, erősíti az immunrendszert)
  • Szarvasgomba-kivonat (lifting-, ránctalanító-, antioxidánshatás)
  • Peptid (a bőr rugalmasságáért felel)

A DXN GEMPYURI Termékcsalád 5 darab terméket tartalmaz, melyekről bővebben az oldal alján olvashatsz.

SZÖVETMASZKOK

A maszk anyaga puha cellulózrostokból készült, amelyet eukaliptuszfából nyernek ki. Ez az anyag könnyed, légáteresztő, puha és kényelmes, ideálisan illeszkedik az arc teljes felületére.

Bőrtípusunknak megfelelően 3 féle maszk közül választhatunk, melyeket lejjebb görgetve találhatunk meg.

Ezeket a kozmetikumokat ünnepélyes keretek között mutatták be 2018. 12. 09-én, és ezen a napon kerültek forgalomba az európai piacon.

A koreai mesterkozmetikusok is jelen voltak a termékek ünnepélyes bevezetésénél, ahol bemutattak egy különleges masszázstechnikát is, ez az úgynevezett MRT kézi masszázstechnológia.

A koreaiak elmondása szerint ez egyedülálló a világon, ők fejlesztették ki és csak ők alkalmazzák.

Gyakorlatilag ezzel a masszázstechnikával, sokkal hatékonyabban lehet bejuttatni a hatóanyagokat a bőrbe, a kezelés után az eredmény azonnal látható, olyan hatékony, akár egy plasztikai beavatkozás.

Amennyiben többet szeretnél tudni a termékekről és a masszázsról, keress bátran és vedd fel velem a kapcsolatot.

DXN M MIRACLE NYUGTATÓ-TISZTÍTÓ HAB 150 ml – smink és arctisztításra

A gyengéd tisztító hab könnyű, puha lágyságával segít eltávolítani a koszt és a szennyeződéseket anélkül, hogy irritációt okozna. Adjon hozzá kis mennyiségű vizet, habosítsa fel és óvatosan masszírozza nedves arcbőrét, majd öblítse le.

DXN M MIRACLE NYUGTATÓ TONIK 150 ml

Pólusösszehúzó hatása van, az értékes összetevőknek köszönhetően segít a bőr egyensúlyának és tökéletes kondíciójának fenntartásában.

DXN M MIRACLE ALAP SZEMKRÉM (30 ml)

A szemkörnyék ápolására kifejlesztett krém, amelyet niacin és adenozin amidok felhasználásával fejlesztettek ki, segíti táplálni és stimulálni a szem körüli területet, hogy az ragyogóvá váljon anélkül, hogy ragadós hatást keltene.

DXN M MIRACLE HIDRATÁLÓ ALGAKIVONAT, esszencia 30 ml

A tengeri algakivonat, Spirulina és Ganoderma kivonatokon, nagy koncentrációjú zöld mélységi vízkapszulákon, valamint a hyaluronsavon alapszik. A bőr számára hidratálást és ragyogó megjelenést kölcsönöz.

DXN M MIRACLE VITAL EXTRA EMOLIUMKRÉM 150 ml

Az emoliumkrém segít a feszes bőr védelmének kiépítésében a magas tápanyagértékének köszönhetően. A bőr hidratáltságát az emolium krémben jelen lévő ectoinnak köszönhetjük, mely gyulladáscsökkentő hatással, továbbá nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik.

DXN M MIRACLE HIDRATÁLÓ KRÉM 50 ml

Hidratál, védi a bőrt a káros hatásoktól. Tengeri kollagént tartalmaz. Nedvességbiztosító és megtartó rendszerrel rendelkezik, így biztosítja a hidratációt, valamint megakadályozza a bőr nedvességvesztését.

DXN VIZES KORREKCIÓS KRÉM 50 ml

Az az 5 az 1-ben típusú krém tökéletesíti a bőr állapotát, miközben a kivonatából távozó előnyös összetevők miatt hidratáló krémként, szemkrémként, alapozóként és BB krémként / CC krémként is funkcionál. A krém elősegíti a hidratálást és a bőr kisimítását már az első használattal. Napvédőt is tartalmaz!

DXN VIZES NAPVÉDŐ ESSZENCIA SPF 50+ PA **** (30 ml)

A könnyű konzisztenciájú esszencia, amely UV védő anyagot tartalmaz, megfelelő védelmet biztosít a bőrnek anélkül, hogy a bőrön ragadós felület keletkezne, és ugyanakkor fenntartja a bőr megfelelő hidratáltságát.

DXN Gempyuri Multifunkcionális Masszázs- és Sminkeltávolító krém 125 ml

Ez a multifunkcionális arctisztító állagából adódóan masszázsra is alkalmas. Rétegenként tisztítja meg a bőrt, el tudjuk távolítani az elhalt hámréteget. Szarvasgomba-kivonatot (más néven fekete gyémántot), valamint ametisztet tartalmaz.

DXN Gempyuri Frissítő Tonik 100 ml

A koncentrált emulziótípusú tonik segít hidratálni és összehúzni a pórusokat. Minden összetevő együtt hat a bőr tápláltságának növelése és a bőr megerősítése érdekében. Összetevői nyugtatják, feszesítik és energizálják bőrödet. Ph semleges, bármilyen bőrtípusra alkalmas.

DXN Gempyuri Energizáló Szérum 50 ml

Az Energizáló Szérum javítja a bőr rugalmasságát és láthatóan csökkenti a ráncokat / mimikai ráncokat, miközben hidratálja, puhává és simává varázsolja bőrödet.

DXN Gempyuri Arcmegemelő hatású Ampulla Olaj 30 ml

Az argánolajat tartalmazó ampulla tápanyagokat szolgáltat és hidratálja a száraz, egészségtelen megjelenésű bőrt. Rendszeres használatával a bőr regenerálódik és feszesebbé válik.

DXN Gempyuri Bőrfiatalító krém 50 ml

Öregedésgátló és bőr megemelő hatással rendelkezi, megfelelő rugalmasságot biztosít és visszaadja a bőr életerejét.

DXN Gempyuri Maszk (5 darab x 25ml)

Az összetevőknek köszönhetően javítja a bőr tónusát, revitalizál, hidratál, ragyogó bőrt kölcsönöz. Főbb összetevők: spirulina, ganoderma, ametiszt, eperfakivonat.

DXN Maszk Teafakivonattal – a nyugodt bőrért (5 darab x 25ml)

Értékes bőrtápláló és regeneráló készítmény, mely erős gyulladáscsökkentő hatással bír. Főbb összetevők: teafaolaj, propolisz, mogyoróbokor kivonat, ganoderma-kivonat.

DXN Maszk Kakaófa-kivonattal (5 darab x 25ml)

Az értékes összetevőknek köszönhetően rugalmassá, puhává teszi a bőrt, táplálja, szabályozza a bőr vízháztartását, frissít. Főbb összetevők: kakaófakivonat, kollagén, centella – tigrfisfű, ganoderma-kivonat.