IGYON EGY CSÉSZÉVEL AZ EGÉSZSÉGÉÉRT!

Ha nem akar lemondani a kávézás öröméről, de az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást itt találja!

A Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz Ganoderma-kivonatot kevernek, így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a Ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó Ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből.

A DXN a világ legnagyobb Ganoderma gyógygomba termelője, és egyben a legnagyobb Ganoderma kávét gyártó vállalata. Termékeit 180 országban, közel 8 millió elégedett törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap.

A DXN Ganoderma tartalmú kávéi a legjobb minőségű kávébabból készültek és nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat. Az alapja kézzel szüretelt, prémium minőségű arabica kávé, amihez a még intenzívebb ízhatás elérése érdekében egy kevés robusta kávét adagolnak.

De miként kerülhetett egy kávé nevébe a Lingzhi szó? Ez egy kínai szó, ami a Ganoderma gomba kínai neve. A Ganodermát magyarul Pecsétviaszgombaként ismerjük. A ganodermáról weboldalunk egy erre készült lapján adunk tájékoztatást.

Itt most röviden arról beszélünk, hogy miért került a kávéba?

Szinte ugyanolyan az íze, mint a kávéé, ezért a forró ital élvezeti értéke száz százalékos marad. Viszont a Ganoderma többek között, a kávé élénkítő hatására van befolyással, ami így nem robbanásszerűen tapasztalható és nem is múlik el nagyon gyorsan, hanem elnyújtva, akár reggeltől az ebéd utáni kávézásig kitart.

Ma már nagyon sok ember akarja megőrizni az egészségét. Sokan rájöttek, hogy jobb pénzt és időt áldozni egészséges ételekre, italokra, pihenésre, regenerálódásra, aktív kikapcsolódásra, sportra, mint később gyógykezelések költségeit fizetni.

Éppen ezért fogyasztanak ma már nagyon sokan étrend-kiegészítőket.

Viszont szintén sokan vannak, akiknek nagyon nehéz rászokni arra, hogy rendszeresen, reggel és este, étkezés előtt vagy után elfogyasszák a kiporciózott kapszulákat, kimért folyadékokat, teákat. Sokan rendszeresen elfelejtik ezt.

Te hallottál már olyat, hogy egy kávéfogyasztó elfelejtette meginni a kávéját?

Ugye, hogy ez nem létezik?

És mit szólsz ahhoz a zseniális újításhoz, hogy az étrend-kiegészítő egy jelentős része benne van a kávéban?

Aki DXN kávét fogyaszt, nem felejt el gondoskodni az egészséges életmódjáról.

Egészen észrevétlen, de zseniális megoldás!

A DXN kávéi instant kávék, meleg vízben nagyon könnyedén feloldódnak. A praktikus csomagolásnak köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük, és bárhol élvezhetjük a kedvenc kávénkat, hiszen csak egy csésze forró vizet kell kérnünk hozzá.

A Wikipédia szerint:

Instant kávénak az azonnal oldódó kávét nevezzük, ez ma az egyik legelterjedtebb módja a kávékészítésnek. Sokan kételkednek benne, de valójában az instant kávé 100% kávéból készül, nincsenek benne hozzáadott anyagok.

A legjobb minőségűekből a kotyogóssal főzött kávéra megtévesztésig hasonlító italt készíthetünk.”

A DXN kávéi ebbe a kategóriába tartoznak. Bár vízben oldódó, tehát instant kávéval van dolgunk, mégis inkább finomra őrölt kávéporra emlékeztet a látvány. Érdemes illatmintát is venni, ami garantáltan beindítja a nyálelválasztást.

A bizonyíték, hogy élvezeti értékre azonos minőséget kapunk, mint a kifőzött kávé esetében, elkészítés után a csészénkben gőzölgő élénkítő ital tetején látható sűrű krém.

Szintén a Wikipédián található leírás szerint:

“A megfelelő minőségű kávéból készített espresso tetején 2–4 mm vastagságú, hosszabb ideig megmaradó sűrű krém (crema) képződik.”

A DXN kávé rendelkezik ezzel a képességgel is.

Magyarországon 2009. márciusa óta kaphatók ezek a kávékülönlegességek.

Egyre többen cserélik le a korábban megszokott kávéjukat a DXN által kínáltak közül valamelyikére.

A forgalmazás megkezdése óta több érdekes megfigyelés látott napvilágot.

A legjelentősebb ezek közül, a korábban hagyományos kávék fogyasztása után jelentkező gyomorégés elmaradása. De hallottunk arról, hogy kevesebb alvással is kipihentebben ébrednek, akik DXN kávét fogyasztanak.
A legszembetűnőbb az, hogy néhány heti fogyasztást követően mindenki észrevesz valamilyen pozitív hatást, amit korábban nem tapasztalt.

A DXN által előállított és forgalmazott ganodermás kávék hatékonyságának titka a koncentrátumban rejlik. A DXN ugyanis 20 kg ganoderma gyógygombából 1 kg hatóanyagot állít elő, és csak a hatóanyag kerül bele a termékekbe.

Első alkalommal érdemes a kávét az alábbiak szerint elkészíteni:

  1. Töltsön a megszokott kávés csészéjébe annyi forró, legfeljebb 80 fokos vizet (a presszó kávé adagja 1/2 dl), amennyi kávét csészéjébe szokott tölteni.
  2. Nyisson ki egy kis kávés tasakot, és egy kis kávéskanállal, kezdje a forró vízbe adagolni. Érdemes szemügyre venni a tasakban található Ganoderma kivonatot tartalmazó kávéport. Bár vízben oldódó, tehát instant kávéval van dolgunk, mégis inkább finomra őrölt kávéporra emlékeztet a látvány. Érdemes illatmintát is venni, ami garantáltan beindítja a nyálelválasztást.
  3. Első alkalommal javasolt többször megkóstolni a készülő, élénkítő italt, hogy a megszokott koncentrátumot állíthassa elő. Látni fogja, hogy a kávépor kiválóan oldódik, akár keverés nélkül is a vízben. A kész kávéital pontosan olyan jegyeket hordoz, mint a kotyogós kávéfőzőből, vagy kapszulás kávégépből kifolyó kávék. A csésze oldalánál látható, a csak valódi kávékra jellemző, arany színű karima.

Nem tilos ízesíteni!

Záró gondolataink örömhírként hathatnak azok számára, akik a kávét ízesítve, cukorral, mézzel, tejjel, tejszínnel, tejszínhabbal szeretik.

A DXN minden kávé különlegességét az alapízesítésen felül, saját ízlésének megfelelően ízesítheti minden ínyenc kávéfogyasztó.

Nyáron kitűnő jegeskávét készíthetünk belőle, míg télen forró italként fogyaszthatjuk.

Elkészítésében csak a fantáziánk szabhat határokat.

Magyarországi termékkínálatunkban jelenleg kilenc kávéspecialitás szerepel.

A DXN által előállított kávék legtöbbje tartalmazza a Ganodermát, de van két olyan kávékülönlegesség is, melyek kilógnak a sorból. A Maca Vita Cafe Ginszeng (Panax ginseng) port, Maca (Lepidium mayenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. A Maca EuCafe nem tartalmaz ganoderma-kivonatot, viszont tartalmaz Maca (Lepidium mayenii) port.

A legújabb kávékülönlegesség pedig a DXN Civattino fermentált kávé, az eredeti cibet kávé szerinti minőség, mesterséges körülmények közt előállítva.

Milyen kiszerelésben kapható? Egy zacskóban / dobozban 20 tasak kávé található, és egy tasakból kb. 2-3 adag kávé készíthető attól függően, hogy erősebb, vagy gyengébb kávét készítünk. A hazai fogyasztói visszajelzések alapján egy zacskó / doboz kávé kb. 40-50 adag kávéra elegendő.

Kóstolja meg a DXN prémium minőségű kávéit és élvezze a különbséget!

Lingzhi Black Coffee és a Lingzhi Coffee 3 in 1 EU már kapszulás változatban is kapható!

*A DXN kapszulás kávéi a Nescafe Dolce Gusto kávéfőző gépeivel kompatibilisek.

DXN kávék, teák, kakaó

DXN Lingzhi Black Coffee

A DXN Lingzhi feketekávé egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból készül mely ganoderma-kivonatot is tartalmaz. A DXN Lingzhi feketekávé cukormentes és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.

DXN Kapszulás Lingzhi Black Coffee

DXN Kapszulás Lingzhi Black Coffee instant kávéspecialitás Ganoderma lucidum kivonattal, kapszulában. 16 kapszula / doboz

DXN Cream Coffee

A DXN Cream Coffee a 2 az 1-ben a legjobb minőségű instant kávéból és ganoderma-kivonatból készül, amihez a hozzáadott tejpor biztosítja a lágy, selymes ízt. Azok számára is ideális, akiknek a cukorbevitelre vigyázniuk kell.

DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 EU

A DXN Lingzhi Coffee 3 az 1-ben EU, egy csésze tejes, selymes és finom kávé. A DXN Lingzhi kávé 3 az 1-ben EU a legjobb minőségű kávébabból és 100%-os tisztaságú lingzhi-ből készül, különleges eljárással. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket.

Kapszulás DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 EU

Instant 3 az 1-ben kávé Ganoderma lucidum kivonattal kapszulákba csomagolva. Ez a termék nem tartalmaz tartósítószereket, színezőanyagokat, vagy egyéb ízesítőanyagokat.

Zhi Mocha

A DXN Zhi Mocha a Linghzi kávé egyik típusa, melyet a kávé azon szerelmeseinek készítettünk, akik a csokoládét is kedvelik. Az aromákban gazdag Zhi Mocha válogatott kávészemekből készült instant kávépor, ganodermakivonat és kakaópor keveréke.

Zhi Cafe Classic

A ZhiCafe Classic Ganoderma-kivonatból és tökéletesen pörkölt kávébabból készült. Ez a kellemesen lágy ízű, élvezetesen telt aromájú ital kiváló választás lehet a reggeli első csésze kávéhoz. A frissen pörkölt kávé íze és aromája teljes mértékben el fogja bűvölni. Kiváló választás lehet, ha egy kellemesen lágy ízű filteres kávéra vágyik!

DXN White Coffee Zhino

A DXN új, hívogató illatú kávékülönlegessége, az eredeti olasz cappuccino aromáját idézi. A DXN White Coffee Zhino a cappuccino rajongóinak az új kedvence lesz. A kiváló minőségű instant kávé, kávékrémpor és a Ganoderma-kivonat harmonikus keveréke, melyet egy selymes lágy habréteg koronáz. A legjobb dolog egy csésze DXN White Coffe Zhino-ban, hogy egyszerre krémesen sűrű, mégis kellemesen légies. Kiszerelés: 12 tasak x 28g / zacskó

DXN Maca Vita Café

A nagysikerű Maca Vita Café az európai piac igényeinek megfelelően instant kávéport, ginszeng (Panax ginseng) port, Maca (Lepidium meyenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Az élvezeti értékét nádcukor és növényi eredetű (kókusztejpor) kávékrémpor növeli.

DXN Maca EuCafé

Töltődj fel, egy kiváló kávéval! Ez a termék tökéletes keveréke a Maca (Lepidium meyenii) pornak, a kávékrémpornak, a nádcukornak és a kiváló minőségű instant kávépornak. Az ízletes és aromás kávéízzel együtt a DXN Maca EuCafé egy természetes ital, aminek nem lehet ellenállni.

DXN Civattino Coffee – fermentált kávé

Ínyenceknek készült ez a kávékülönlegesség. A DXN Civattino kávé egy “állatmentes” cibet kávé, melyet 100% -os prémium minőségű erjesztett kávébabból készítenek, amelyet kifejezetten a DXN hoz el neked! Kellemes illatú, finom és enyhe krémes aromával rendelkezik.

DXN Cocozhi

A DXN Cocozhi a legjobb kakaóból készül Ganoderma-kivonattal. Fogyasztásra kész italpor formájában kínáljuk, mely csokoládés ízzel kényezteti Önt. A kiváló kakaóaromán kívül a Ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheti. Csak öntse egy csésze forró vízbe, keverje meg, és máris élvezheti a frissítő italt, melyet az egész család fogyaszthat!

DXN különleges teái

DXN Reishi Gano tea

A DXN Reishi Gano tea nemcsak egy fekete tea előnyös tulajdonságaival rendelkezik, kiváló minőségű Ganoderma-kivonatot is adtunk hozzá. Igazi frissítő ital akár hidegen, vagy melegen fogyasztható. Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges ízesítőanyagokat, színezékeket sem egyéb adalékanyagot. Egy doboz 20 teafiltert tartalmaz. Rendkívül gazdaságos, hiszen egy filterből 2 liter tea készíthető.

DXN Spica tea

A Spica tea négy különböző gyógynövény, közönséges gyíkfű, egzotikus ízű mandarinhéj, frissítő mentalevél és édesgyökér, valamint Ganoderma gomba keveréke. Nem tartalmaz koffeint, tartósítószert, mesterséges aromákat, színezékeket vagy egyéb adalékokat. Egy doboz 20 teafiltert tartalmaz. Rendkívül gazdaságos, hiszen egy filterből 1 liter tea készíthető.

DXN LEMONZHI

A wellness trendekkel összhangban a DXN bevezette a DXN Lemonzhi-t, az egészséges frissítő ízletes italt, mellyel könnyebben indíthatod a napod, vagy akár délutáni frissítőként is remekül szolgál. A DXN Lemonzhi italt Ganoderma-kivonattal, feketetea-kivonattal és citrommal dúsítottuk, hogy megadja neked a szükséges energiát egész napra. Egy csomag 20 tasakot tartalmaz, egy csésze (2 dl) hideg, vagy meleg vízben kell elkeverni.