Szépségápolás és higiénia

Kerestem a találó kifejezést a témakörre, mert olyan barátságtalannak tűnt a személyes higiénia és testápolás megfogalmazás. A tisztálkodás és testápolás után felcsillant a szemem a szépség és a szépségápolás szavak láttán. Hogy kategóriaként megállja-e a helyét, az lehet kérdéses, de főcímként szemet gyönyörködtet. 🙂 Hiszen a cél talán kettős, óvjuk, védjük és tápláljuk az egészségünket, őrizzük, frissítsük, ápoljuk a szépségünket. És az egészségünk talán valahol a bőrünknél kezdődik, hiszen ez az a felület ami azonnal találkozik hideggel, meleggel, fénnyel, porral, vegyi anyagokkal, a külvilággal, és először találkozik a tekintettel a miénkkel, és másokéval. Óv és véd minket külső hatásoktól és mutat meg minket a külvilágnak.

A DXN higiéniai termékei Ganodermát tartalmaznak, amit bőr jótékony anyagként ismer fel és enged be a szervezetünkbe. Ismerd meg a termékeinket, próbáld ki, érezd és élvezd a hatásait!

 

DXN személyes higiéniai termékek

DXN Ganozhi Szappan

A DXN Ganozhi szappant ganodermakivonat és pálmaolaj gazdagítja. Gyengéden tisztítja a bőrt, megőrzi a benne található természetes olajokat. Használatával simább tapintású lesz a bőr.

DXN Ganozhi Fogkrém

A DXN Ganozhi fogkrém nem tartalmaz fluoridot, szacharint és színezőanyagot, csak kiváló minőségű Ganoderma-kivonatot, mentolt és borsmenta olajat. A fogaink egészségesebbek és csillogóbbak lesznek.

DXN Ganozhi Sampon

Minden hajtípusra alkalmazható. A Ganoderma kivonattal és B5-vitaminnal dúsított, kímélő hatású DXN Ganozhi sampon használatától a haja egészségesebb, selymesebb és csillogóbb lesz.

DXN Ganozhi Tusfürdő

A Ganoderma kivonattal dúsított DXN Ganozhi tusfürdő gyengéden tisztítja bőrét, anélkül, hogy kivonná bőrből a természetes zsírokat. Így bőre puha és sima tapintású marad.