A Spirulina (kék-zöld tengeri alga) fogyasztása a tökéletes táplálkozás része

A Spirulinát tökéletes tápláléknak (“Super Food-nak”) tartják, mert a tápanyag összetétele hatékonyabb, mint bármely más ételé, növényé vagy gabonáé.

Több, mint 4000 alkotóelemének köszönhetően táplálja testünket, kezeli a hiányállapotokat. Rendszeres fogyasztása segíthet az elsavasodott szervezet lúgosításában. Kiváló egyensúlyteremtő olyan táplálkozás esetén, amely tele van savasító ételekkel, mint a cukor, szóda, alkohol és hús.

A SPIRULINA ALGA – kétszer annyi növényi olajat tartalmaz, mint a szójabab – és 14-szer annyi Béta-karotint, mint a sárgarépa. Gazdag klorofillban és vasban, továbbá a legtöbb proteint tartalmazó élelmiszer, ugyanis több mint 60 % emészthető növényi fehérjét tartalmaz.

Tudományos kutatások bizonyítják, hogy egyre kevesebb az élelmiszerekben a vitamin és ásványi anyag tartalom, és ha szervezetünk nem kapja meg a szükséges tápanyagokat, akkor az előbb utóbb betegséghez vezethet.

A legtöbb egészségügyi probléma az emésztőrendszerben kezdődik, tehát szükség van és egyre nagyobb az igény a jó minőségű táplálék kiegészítőkre.

Kiknek ajánlott a fogyasztása? Mindenkinek, akinek fontos az egészsége, és szeretné azt minél tovább megőrizni!

  • ÁLLAPOTOS NŐKNEK nagyobb a vitamin igényük,
    de nem nagyobb a kalória felvétel iránti igényük, ezért nekik is megfelelő a Spirulina;
  • Az ENSZ és Egészségügyi Világszervezet (WHO) GYERMEKEK számára is biztonságos és tápláló élelmiszerként javasolja a Spirulinát, 3-4 hónapos kórtól adható;
  • Alultáplált gyerekek és IDŐSEK estén hatékonyabb, mint a tejpor. Érdemes megemlíteni, hogy van benne egy olyan alkotóelem, ami csak az anyatejben található!
  • Kiváló étvágycsökkentő hatása által nagy segítség a FOGYNI VÁGYÓK-nak, kiválóan serkenti az emésztést, valamint fenilanalint tartalmaz, ami az agy éhség központjára van hatással. 

SPIRULINÁT a kozmetikaiparban is előszeretettel alkalmazzák, hiszen telítetlen zsírsavai (omega 3, omega 6) és B-vitaminjai kedvezően befolyásolják a haj és a bőr állapotát, támogatják a körmök és haj egészséges növekedését. Baktérium- és vírusellenes tulajdonsága révén bizonyos bőrbetegségek (pl. pikkelysömör, herpesz, pattanások) ellen is hatékonyan alkalmazható.

A Spirulina egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy összegyűjti szervezetünkben a nehézfémeket, és segíti annak eltávozását. Ezért nagyon fontos, hogy biztonságos helyről szerezzük be! 

A DXN Spirulinája a világ egyik legtisztább terméke, hiszen nem a szennyezett tengerekből halásszák le, hanem biztonságos tiszta körülmények között tenyésztik. 

Bővebben erről a weboldalam Spirulina részében olvashatsz. 

Amennyiben szeretnéd kipróbálni, kattints a KIPRÓBÁLOM gombra! 

 

Mi lenne, ha...

Hamarosan érkezik a Mikulás! Mi lenne, ha idén valami különleges kerülne a csizmába? Valami, ami nem csak egészséges, de finom is? Hozzon a Mikulás édesség...

Több, mint 8...

2013-as év egy nagy fordulópont volt az életemben, ugyanis ekkor ismertem meg a DXN céget és kíváló termékeit.   Ekkor életem egy nehéz időszakát éltem. Egyedülállóként...