• 2022.02.04

Egyszerű megoldás a nehézfémek kivezetésére!

Van három különösen mérgező, és az emberi szervezetre igen káros nehézfém: ólom, higany, kadmium.

Hogyan kerülnek a szervezetünkbe? Levegőből, ivóvízből, élelmiszerekből, régi amalgám fogtömésekből, tengeri halakból, kozmetikai termékekből, védőoltásokból, dohányzáskor….stb.

Hatásuk a szervezetünkre:                  

 • fáradékonyság
 • kedvetlenség
 • legyengült immunrendszer                         
 • pattanásos arc
 • migrénes fejfájás
 • alvászavar
 • gombás fertőzések
 • visszatérő afta 
 • stb.

De  hogyan tüntessük el a szervezetünkből? VAN MEGOLDÁS! Mégpedig egy tengeri kék-zöld alga, más néven SPIRULINA.

A spirulina egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy segíti a nehézfémek kivezetését a szervezetből, ezért nagyon fontos, hogy biztonságos helyről vásároljuk! Sok cég a tengerekben élő algákat használja fel a gyártás során, ami sajnos szintén tele van nehéz fémmel, így lehet, hogy fogyasztásakor még több kárt okozunk szervezetünkben.

Én a DXN spirulináját választottam, mert a legjobb spirulinatörzseket organikus gazdálkodással, hatalmas medencékben, mesterségesen előállított tengervízben termeszti. Ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a vadon növekvő spirulina, de hatékonysága jóval nagyobb, és használata biztonságos. Szigorú szabályok mellett készül belőle tabletta, illetve por. A DXN spirulina farm technikai személyzete folyamatosan ellenőrzi a minőséget egészen a késztermékig. A cég ezzel garantálja a termék tisztaságát, minőségét, és hatékonyságát.

A spirulina a legértékesebb és a legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára, 1 grammja egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével.

A hatóanyaghozam tekintetében messze felülmúlják a magasabb rendű élelmiszer-, és gyógynövények hasonló paramétereit.

A Spirulina az összes olyan tápanyagot tartalmazza, melyre az emberi szervezetnek szüksége van. Ezek bármelyikéből kialakuló hiány veszélyeztetné a szervezet megfelelő működését. Már elérhető néhány szakértők által értékelt tudományos publikáció arról, hogy a Spirulina képes gátolni a vírusok szaporodását, megerősíteni mind a sejt- mind az immunrendszert, valamint képes visszafordítani és gátolni a rákot.

A DXN spirulina bevitele esetén vérünk kiváló minősége garancia lehet arra, hogy a sejtek megkapják a számukra szükséges tápanyagokat és oxigént. Ha egy sejt képes ez által optimálisan működni, a sejtekből álló különböző szerveink is képesek lesznek ugyanerre. Ha pedig szerveink kifogástalanul működnek, ugyanígy kell, hogy működjön az egész testünk!

Képes a szervezetet kiegyensúlyozni. Lúgosító tápláléknak számít, kiváló egyensúlyteremtő, megerősíti az egészséget, és megnövel a betegségekkel szembeni ellenálló képességet.

Segít a testsúlycsökkentésben. A benne lévő aminosav tartalom miatt segít az éhségérzet csökkentésében, és az anyagcsere folyamatok fokozásában. Természetes módon képes elnyomni az étvágyat, lehetővé teszi a tartós és egészséges testsúly csökkenést.

A SPIRULINA egy spirálformájú alga, tápanyagtartalmát tekintve könnyen emészthető, teljes értékű fehérjeforrás. Ugyanakkor nem tartalmaz zsiradékot, mint az állati eredetű élelmiszerek. A fehérjék koncentrációja 3-szor nagyobb, mint a hal-, szárnyas- és a vörös húsban és tartalmaz gamma-linoleinsavat.

A természetben fellelhető legjobb forrása a klorofillnak, gazdagon megtalálhatók benne olyan ásványi anyagok, mint a vas, a kalcium, a cink, a kálium és a magnézium.

A természetes antioxidánsok leggazdagabb tárháza, a béta karotin 4 molekuláris alakját tartalmazza, nem mérgező vasat, B12- vitamint, E- vitamint, klorofillt, kalciumot, de az aminosavak teljes spektrumát is.

A fentiek alapján már sejthető, hogy a SPIRULINA – hasonlóan a többi, széles körben elterjedt algafajtához – tulajdonképpen általános egészségjavító, roboráló és egészségmegőrző hatással bír, néhány kedvező hatását azonban érdemes megemlíteni:

– a SPIRULINA immunrendszer-serkentő és erősítő,

– normalizálja bélflórát, antibakteriális hatású,

– a SPIRULINA ismert gyulladáscsökkentő hatásáról,

– segít megelőzni a daganatos betegségeket

– fokozza a termékenységet és segíti a várandósság egészséges lefolyását

A SPIRULINA csökkenti a KOLESZTERIN és a TRIGLICERIN szintet, és megelőzi a szív-koszorúér elmeszesedést, lelassítja az öregedést, visszaállítja, és fenntartja a normális fiziológiai állapotot.

A Spirulina természetesen édes a természetes összetett cukortól (ramnoza). A Ramnoza lassan szívódik fel, ami nagy fontossággal bír a mellékvese inzulintermelésére, ezért biztos támasza a cukorbetegeknek.

(Forrás: Earl Mindell, Vitamin Biblia)

Az ENSZ és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a gyermekek számára is biztonságos és tápláló élelmiszerként javasolja a Spirulinát.

A DXN Spirulinát organikus körülmények közt, állati eredetű tápanyag nélkül termesztik. Ez az, amiért vegetariánusok számára is ideális, egészséges kiegészítő táplálék lehet.

Malajziai Iszlám Fejlesztési Hivatal (JAKIM) elismerte a DXN Spirulinát. HALAL tanúsítvánnyal rendelkezik.

A DXN-ben kapható 120 db-os és 500 db-os kiszerelésben, valamint por alakban.

Ajánlott napi fogyasztása 4-6 tabletta.

 • Spirulina tabletta 120 db tabletta x 250 mg,

törzsvásárlói ár: 5 790,- vásárlói ár: 7 410,-

 

 • Spirulina tabletta 500 db tabletta x 250 mg,

törzsvásárlói ár: 21 700,- vásárlói ár: 27 775,-

 

 • Spirulina por 50 g, törzsvásárlói ár: 9 640,- vásárlói ár: 12 340,-

Egyszeri ingyenes regisztrációval azonnal meg tudod vásárolni a törzsvásárlói áron.

 

A Magyarországon érvényes jogszabályok alapján az alább megfogalmazott állítások pusztán tájékoztató jellegűek, nem tekinthetők az OÉTI hivatalos szakvéleményének. Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek megelőzésére, kezelésére, gyógyítására. Egészségügyi probléma esetén forduljon orvosához!