Mi lenne, ha idén valami különleges kerülne a csizmába?

Hamarosan érkezik a Mikulás!

Mi lenne, ha idén valami különleges kerülne a csizmába?

Valami, ami nem csak egészséges, de finom is?

Hozzon a Mikulás édesség helyett egészséges kakaót (nem csak gyerekeknek), és felnőtteknek egészséges arabica kávét, többféle ízvilágban.

Mitől egészséges?

A benne lévő ganoderma gyógygombától, ami semlegesíti a kávéban lévő csersavat, így a kávénk lúgos hatású lesz, nem irritálja a gyomrot, nem dobogtatja meg a szívet.

Továbbá élvezhetjük a ganoderma gyógygomba további jótékony hatásait, hiszen egyre elterjedtebb immunerősítő hatásáról.

(A kakaóban és a kávéban nem érezhető a gyógygomba íze.)

25 %-os kedvezménnyel vásárolható meg egy egyszeri ingyenes törzsvásárlói regisztrációval.

Minden csomagban 20 tasak kávé van, és 1 tasakból két adag (2 dl) kávé, azaz összesen 40 adag egészséges kávé készíthető.

Lingzhi Black Coffee

A DXN Lingzhi feketekávé egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból készül mely ganoderma-kivonatot is tartalmaz. A DXN Lingzhi feketekávé cukormentes és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.

Fogyasztói ára: 6 810,-

Törzsvásárlói ára: 5 320,-

 

Cream Coffee

A DXN Cream Coffee a 2 az 1-ben a legjobb minőségű instant kávéból és ganoderma-kivonatból készül, amihez a hozzáadott tejpor biztosítja a lágy, selymes ízt. Azok számára is ideális, akiknek a cukorbevitelre vigyázniuk kell.

Fogyasztói ára: 6 630,-

Törzsvásárlói ára: 5 180,-

 

Lingzhi Coffee 3 az 1-ben

A DXN Lingzhi Coffee 3 az 1-ben EU, egy csésze tejes, selymes és finom kávé. A DXN Lingzhi kávé 3 az 1-ben EU a legjobb minőségű kávébabból és 100%-os tisztaságú lingzhi-ből készül, különleges eljárással. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket.

Fogyasztói ára: 7 010,-

Törzsvásárlói ára: 5 475,-

 

DXN Cocozhi

A DXN Cocozhi a legjobb kakaóból készül Ganoderma-kivonattal. Fogyasztásra kész italpor formájában kínáljuk, mely csokoládés ízzel kényezteti Önt. A kiváló kakaóaromán kívül a Ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheti. Csak öntse egy csésze forró vízbe, keverje meg, és máris élvezheti a frissítő italt, melyet az egész család fogyaszthat!

Fogyasztói ára: 9 090,-

Törzsvásárlói ára: 7 100,-

 

 

Amennyiben több kávét szeretnél megkóstolni,  válaszd a kávévarriációt!

DXN TRY PACK

Fogyasztói ára: 1 950,-

Törzsvásárlói ára: 1 520,-

 

 

Amennyiben 14 óráig leadod rendelésedet, másnapra már meg is kapod a csomagodat.

Vásárolni szeretnék!

Törzsvásárló szeretnék lenni, hogy olcsóbban vásároljak! 

 

 

 

 

Több, mint 8...

2013-as év egy nagy fordulópont volt az életemben, ugyanis ekkor ismertem meg a DXN céget és kíváló termékeit.   Ekkor életem egy nehéz időszakát éltem. Egyedülállóként...

Új termék, csak...

A MEGELŐZÉS NAGYON FONTOS, DE HA BAJ VAN, AKKOR IS VAN KÍMÉLETES MEGOLDÁS! Nem elég a maszk, hogy megvédjük magunkat a vírusoktól! Fontos a helyes...