Közeledik az influenza szezon! Mit tegyünk?

Igaz, hogy még nincs itt az influenza szezon, de egyre több megbetegedést diagnosztizálnak az országban.

Aki még nem kezdte el felkészíteni szervezetét, az gyorsan lásson hozzá, talán még nem késő és elkerülheti a járványt, vagy legalábbis egy enyhébb változattal megúszhatja.

Egyre többen azt vallják, hogy a legjobb védekezés továbbra is a megelőzés, a prevenció, az immunrendszerünk erősítése, ami a téli hónapokban különösebb figyelmet igényel.  

Ugyanis egy vitaminhiánytól meggyengült szervezet könnyebben eshet áldozatául különböző vírusoknak, influenzaszerű betegségeknek.

Mindenkinek saját szíve joga eldönteni, hogy megelőzésre fordít egy kis pénzt és odafigyelést, vagy ha már késő akkor az orvosra, a patikában is ott lehet hagyni több tízezer forintot, kitéve magunkat a további szövődményeknek, betegségeknek.

De mit tegyünk annak érdekében, hogy elkerüljük az influenzát?

Ma már a vízcsapból is az folyik, hogy a betegségek 80 %-a a helytelen táplálkozás következménye. Így van ez az immunrendszerünkkel is. Ha meg akarjuk erősíteni, akkor fontos a helyes táplálkozás kialakítása, ami manapság, valljuk be nem túl könnyű. Ezért hihetetlen nagy odafigyelést, kitartást, és önfegyelmet igényel. A bélrendszerünkben dől el, hogy a táplálkozás során bevitt élelmiszerekből szervezetünk mennyi vitamint, ásványi anyagot képes majd hasznosítani feltéve, ha azok tartalmazzák azokat az összetevőket, amikre szervezetünknek szüksége van. Továbbá a bélflóra nemcsak a táplálékok lebontásában vesz részt, hanem képes a nemkívánatos baktériumokkal, vírusokkal szemben megvédeni minket.

Három TestőrJómagam 7. éve a ganoderma-gyógygombával óvom szervezetemet, teszem ezt télen-nyáron, egész évben, hiszen ez az egyetlen olyan gyógygomba, amit folyamatosan lehet fogyasztani, anélkül, hogy bármiféle mellékhatása lenne. Ma már klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy az egyik legjobb immunerősítő, a kínai orvoslásban több ezer éves múltja van.  Emellett rendszeresen fogyasztom a spirulinát (tengeri algát), ami pedig több, mint 4000 alkotóelemével táplálja testemet, kezeli a hiányállapotokat. A spirulina tartalmazza az összes vitamin és ásványianyagot, amikre szervezetemnek szüksége van. A kávémat pedig lecseréltem a DXN kávéjára, hiszen abban is megtalálható a ganoderma gyógygomba.

A vitaminok beszerzésénél számomra fontos tényező volt az, hogy azokat a lehető legbiztonságosabb helyről szerezzem be, ezért választottam a DXN-t, hiszen számos tanúsítvány, minősítés igazolja a termékek tisztaságát, eredetét. Termékeivel 26 éve van jelen a világpiacon, közel 8 millió elégedett törzsvásárlóval. Nekem is már bizonyított, hiszen amióta fogyasztom a termékeit elkerülnek a fertőző betegségek, így az influenzajárványtól sem kell tartanom. Fogyaszthatják, gyerekek, idősek, betegek, mindenki, akinek fontos az egészsége, és annak megőrzése.

A tapasztalatok és visszajelzések azt mutatják, hogy betegségek megelőzésére, az egészség megőrzésére – a DXN számos termékei közül – amit szinte minden törzsvásárló fogyaszt az a ganoderma gomba GL és RG (fiatal és öreg gomba), valamint a spirulina tabletta.

A megelőzéshez természetesen hozzátartozik még a rendszeres testmozgás.

Töltsünk minél több időt a friss levegőn, mozogjunk, sétáljunk, kocogjunk a szabadban, ügyelve a megfelelő, réteges öltözködésre.

Remélem tudtam segíteni és egy kicsit is hozzájárulni az egészséged megőrzéséhez!

További kérdésekkel fordulj hozzám bizalommal IDE kattintva!

 

A vásárlásod értékét...

Amennyiben fontos számodra a magad és családod egészsége, most érdemes kipróbálnod a DXN termékeit!  Ugyanis, amennyiben május 29-ig regisztrálsz törzsvásárlóként, ami azonnali 20-25 % kedvezményt...

DXN Nigeria – Market opening

Be Healthy, Wealthy and Happy with DXN!  My name is Ildikó Elek and, I have been working with DXN Malaysia network marketing company for over...