Több, mint 8 éve a DXN-ben – Segítek, hogy TE is segíthess!

2013-as év egy nagy fordulópont volt az életemben, ugyanis ekkor ismertem meg a DXN céget és kíváló termékeit.  

Ekkor életem egy nehéz időszakát éltem. Egyedülállóként sok nehézséggel kellett szembenéznem, egészségügyi problémáim voltak, illetve meglévő munkám mellé kerestem valami plusz lehetőséget, amivel jobbá tehetem az anyagi helyzetemet. Ekkor került az utamba a DXN, és hiszem azt hogy nem véletlenül, hiszen ma már tudom, hogy dolgom van vele.

Sokan  – köztük én is -, kezdetben csak a termékek miatt csatlakoznak, elkezdik fogyasztani a termékeket, lesz egy pozitív terméktapasztalatuk, amit elmondanak másoknak, aztán azok is szeretnének vásárolni, és egyszer csak azon veszi észre magát az ember, hogy üzletet épít, anélkül, hogy sok energiát és munkát fektetne bele.

Nem tudok elég hálás lenni azért, hogy megismerhettem ezeket a termékeket, mert számos egészségügyi problémámon segített és általuk én is nagyon sok embernek tudtam segíteni.

A másokon való segítést nyilván önzetlenül tesszük, de ebben az anyagi világban, ahol pénz nélkül már lassan levegőt sem lehet venni, az sem elenyésző, ha ezért a DXN cég meg is jutalmaz minket.

Már több, mint 8 éve vagyok lelkes tagja a DXN-nek, ez idő alatt nagyon sok jó dolog történt velem. Egy olyan közösséghez tartozhatok, ahol mindenkinek ugyanaz a célja, hiszen mindenki egészséges és boldog ember szeretne lenni. A sok év alatt rengeteg ismeretség, barátság alakult ki, hiszen számos utazás, emlék, élmény köt minket össze.

Most november 20-án volt egy rendezvényünk, ahol méltó módon ünnepelhettük meg a sikeres kollégákat, köztük engem is.

Mindig nagy öröm, amikor elérünk egy új üzleti szintet, de most külön hálás vagyok, hogy két olyan fantasztikus embertől vehettem át a kitűzőmet, mint Kócsó-Fodor Anikó és Kócsó László, akiket nagyon szeretek, és nagyon kedvesek a számomra. Ők a legsikeresebb vezetők az Európai piacon, és nagyon sokat tanulhattam már tőlük. 

És hogy miért bízom ennyire a termékekben?

Egyrészt azért mert már bizonyítottak, hiszen amióta fogyasztom, én nem voltam még csak megfázva sem. Másrészt pedig, hogy már 2 szer is sikerült kiutazni Malajziába a DXN hazájába, ahol meglátogattuk a farmot a gyárat, és a saját szememmel láthattam mindazt, amiről addig csak hallottam.

  

És ennyire egyszerű az egészséget kézben tartani!

Ebben a vírusos időszakban is teljesen nyugodt vagyok, mert tudom, hogy olyan termékek állnak a rendelkezésemre, amikben teljesen megbízom, és maximálisan támogatják az immunrendszeremet.

Nemrég hallgattam egy előadást, ahol az alternatív gyógymódokról volt szó. És hogy hosszú évek során nagyon félre lettünk vezetve azzal, hogy idesorolják a testünk öngyógyító folyamatainak helyreállítását.  Ugyanis ez nem egy alternatív gyógymód, hanem ez volt az elsődleges és természetes folyamat. Hogy a testünk természetes védekező rendszere, az immunrendszer gyógyít meg minket. Ez a normális gyógyulás, így születtünk, csak elfelejtettük, elfelejtették velünk.

De itt van nekünk a ganoderma gyógygomba és a többi csodás termék, amiknek segítségével vissza tudjuk állítani ezt a természetes folyamatot. Nyilván azért ez egy összetettebb folyamat, sok minden másra is oda kell figyelni.

Nagyon boldog vagyok, hogy akkor 2013-ban igent mondtam a DXN-re. Azóta több mint 8 év telt el, de azt gondolom, hogy életem egyik legjobb döntése volt.

A DXN üzleti lehetőségével és a termékeivel mindenki csak nyerhet, hiszen egyszeri ingyenes regisztrációval élvezheted a DXN összes előnyét, kedvezményes termékvásárlást, ha dolgozni szeretnél, ingyen online eszközöket, ingyen képzéseket, és segítséget kaphatsz tőlem. 

Vinni kell a hírét ezeknek a termékeknek, mert ebben a helyzetben amiben benne élünk azt gondolom, hogy mindannyiunknak, és az egész világnak nagy szüksége van a segítségre. 

Ha ezeket a sorokat végig olvastad és szimpatikus a számodra, tudsz vele azonosulni, úgy érzed, hogy számodra is segítséget nyújthatnak a DXN termékei, vagy ismersz olyat akinek segíteni tudnál vele, keress meg nyugodtan.

LEGYÉL TE IS DXN TAG!

A regisztráció teljesen ingyenes!

 

 

 

Mi lenne, ha...

Hamarosan érkezik a Mikulás! Mi lenne, ha idén valami különleges kerülne a csizmába? Valami, ami nem csak egészséges, de finom is? Hozzon a Mikulás édesség...

A kézfertőtlenítők hatásai...

A KÉZFERTŐTLENÍTŐK KÁROS HATÁSAI Sokszor látom, hogy úton útfélen veszik elő az emberek a kézfertőtlenítőt és gondolkodás nélkül, felelőtlenül kenik a kezükre, gyermekeik kezére is....