Megízlelni és megszeretni, majd a rabjává válni! Reflux esetében is!

A kávé meséje! 

“Szerelmes lettem a kávé minden cseppjébe…. flörtként indult, de elragadott. Bár igyekeztem…. ellenállni neki maga a lehetetlen……ha már kapcsolatban vagyunk, gondoltam megismerem, ezért kezdtem kutatni minden sejtjét, rezdülését, mindent, hogy megtudjam ki ő nekem!”

Igen, valahogy ezt éreztem, amikor megkóstoltam a DXN egyik kávéját. Hihetetlen tisztaságával és fantasztikus aromájával, azonnal levett a lábamról.

Tudtam, hogy van benne egy ganoderma nevű gyógygomba és emiatt kicsit óvatosan kóstoltam meg, mert azt hittem, hogy érezhető lesz a kávé ízén, de semmilyen mellékízt nem tapasztaltam.

Mivel számomra fontos az egészségem, nem volt kérdés, hogy ezen túl ezt a kávét fogom fogyasztani. Mivel instant kávé, könnyen elkészíthetem és a csomagolásának köszönhetően bárhová magammal vihetem.

Külön öröm, hogy meg tudom kínálni azokat az ismerőseimet is, akik reflux problémával küszködnek, és a kávé csersavtartalma miatt nem tudják meginni a hagyományos kávét.

A DXN egészséges kávéja amellett, hogy egy prémium minőségű bio arabika kávéból készül, tartalmazza a ganoderma nevű gyógygombát, amely semlegesíti a kávéban lévő csersavat, így lúgos hatásúvá válik. Ennek köszönhetően nem irritálja a gyomrot, nem csinál savat.  A kávé így akár egy étrend-kiegészítőként is megállja a helyét, hiszen a ganoderma gyógygomba számos olyan összetevőt tartalmaz, ami létfontosságú szervezetünk számára.

Tudtad-e, hogy a kávé a legfőbb antioxidáns forrásunk. Nyilván azoknak, akik kávéznak. Mivel a lakosság 83 %-a kávézik, és naponta megiszik legalább egy csésze kávét. Bátran kijelenthetjük, hogy a magyar ember étrendjének legfőbb antioxidáns forrása a kávé. 

Egy csésze kávé több mint kétszer annyi antioxidánst tartalmaz, mint az azonos mennyiségű zöld tea.

A legritkább esetben gondolunk úgy a kávéra, mint élelem forrásra.

Pedig a benne található mikrotápanyagok fontosabbak a mindennapi egészségünk szempontjából, mint a koffein tartalma, ami miatt iszogatjuk ha kell, ha nem.

Antioxidánsnak nagy szerepük van a rákmegelőzésben, fiatalon tartja a szervezetet, kozmetikai iparban is közkedvelt hatóanyag. Nélkülözhetetlen vegyületei a szervezetünknek, mert eltávolítják  a szabadgyököket, amik nagy reakcióképességű rövid életű molekulák, sejtrongáló hatásuk van.

Én is szeretném megkóstolni az egészséges kávét!

A vásárlásod értékét...

Amennyiben fontos számodra a magad és családod egészsége, most érdemes kipróbálnod a DXN termékeit!  Ugyanis, amennyiben május 29-ig regisztrálsz törzsvásárlóként, ami azonnali 20-25 % kedvezményt...

DXN Nigeria – Market opening

Be Healthy, Wealthy and Happy with DXN!  My name is Ildikó Elek and, I have been working with DXN Malaysia network marketing company for over...