Ganoterápia – természetes gyógymód a természet erejével

Egyre többen érdeklődnek a GANOTERÁPIA felől.

De mi is az a GANOTERÁPIA?

A Ganoterápia elsősorban megelőző gyógymód, ezért van szükség az emberek egészségtudatosságának növelésére.

Ennek elérésében pedig a Ganoterápia alkalmazása nélkülözhetetlen szerepet tölt be a DXN termékeinek segítségével.

Ez a holisztikus szemlélet a szervezet kiegyensúlyozását szolgálja a test természetes gyógyító képességének megőrzése és helyreállítása érdekében.

A Ganoterápia 4 alapelve

1.Első alapelv: a betegségek 2 fő oka: a toxinok (méreganyagok, salakanyagok) felszaporodása és a szervezet egyensúlyának megborulása.

2.Második alapelv: a Ganoderma/Ganoterápia a testet kezeli, aminek következtében a test beindítja az öngyógyító folyamatokat, és kezeli a betgséget.

3.Harmadik alapelv: a bekövetkező reakciókat a test pillanatnyi állapota okozza, és NEM a Ganoderma. Reakciók = beszél a test!

4.Negyedik alapelv: a Ganoterápia dózisokat nem a betegség határozza meg, hanem a szervezet állapota! A test állapotához mérten kell meghatározni a dózist, NEM a betegség a dózis meghatározója.

     Ezért annyira egyedi minden embernél a Ganoterápia!

Mert a kávé...

TUDTAD?…hogy a DXN kínálatában 9 féle kávé van jelenleg a hazai piacon? Az én kedvencem a krém kávé 😊 Neked melyik a kedvenc kávéd? Cream...

DXN 15. SZÜLETÉSNAPI...

15 ÉVES A DXN MAGYARORSZÁGON! Idén 15 éve annak, hogy a DXN termékei Magyarországon is elérhetőek. Ebből az alkalomból hatalmas ünneplésnek lehettünk részesei március 9-én. ...