A vásárlásod értékét most 100 %-ban visszakapod!

Amennyiben fontos számodra a magad és családod egészsége, most érdemes kipróbálnod a DXN termékeit! 

Ugyanis, amennyiben május 29-ig regisztrálsz törzsvásárlóként, ami azonnali 20-25 % kedvezményt jelent, továbbá vásárolsz minimum 100 pont értékben, visszakapod a vásárlásra fordított összeget egy diszkont számlán.

Ezt követő hónapokban minden 100 pontos vásárlás árából további 10 % kedvezményben részesülsz mindaddig, amíg ki nem meríted a keretösszeget, de maximum 6 hónapig. (A termékek pontértékét a webáruházban a termékek mellett “PV”-vel jelölik.)

A DXN egy empatikus üzlet, így próbál segíteni azoknak, akiknek valóban számít a minőség, és szívesen fogyasztanak biztonságos helyről származó, egészséges életmódot elősegítő termékeket.

Ha egy átlagos családot nézünk, ahol a szükséges napi fogyasztási cikkeket a DXN-től vásárolják meg, könnyedén összegyűlik a 100 pont, ami további kedvezményekre jogosít fel hónapról hónapra.

Több, mint 100 féle termék közül lehet választani, vannak étrend-kiegészítők, ételek, italok (kókuszolaj, kávék, teák, enzimitalok), higiéniás termékek (szappan, fogkrém, tusfürdő, sampon) kozmetikumok

A termékek nagy részében megtalálható a ganoderma-gyógygomba, melynek jótékony hatása már világszerte egyre ismertebb.

 

 

 

Ganoderma gyógygomba “A gyógynövények királya”

Nem egy új divatnövény, több ezer éve használják a kínai gyógyászatban

Több, mint 200 féle tápanyagot tartalmaz 

Táplálja testünket, kezeli a hiányállapotokat

Optimalizálja, beállítja a testi folyamatokat

Sejt szinten méregtelenít

Segíti az emésztést

Erős lúgosító

Erősíti az immunrendszert

Nincs ellenjavallat

-A hivatalos orvoslás is ismeri és elismeri

A három testőrA DXN vállalat 20 kg gombából 1 kg hatóanyagot készít, ez kerül bele a termékekbe! Ezért is működnek jobban, mint más cég termékei.

Bármi kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!

Vásárolj DXN termékeket kedvezményesen!

Előtte ingyenes törzsvásárlói regisztráció szükséges! ITT

Kezdj egy egészségesebb életet a DXN-nel! 

 

Mi lenne, ha...

Hamarosan érkezik a Mikulás! Mi lenne, ha idén valami különleges kerülne a csizmába? Valami, ami nem csak egészséges, de finom is? Hozzon a Mikulás édesség...

Több, mint 8...

2013-as év egy nagy fordulópont volt az életemben, ugyanis ekkor ismertem meg a DXN céget és kíváló termékeit.   Ekkor életem egy nehéz időszakát éltem. Egyedülállóként...